BURSA / YILDIRIM - Makbule-Atadan Anaokulu

Ara

SİZLERİ, KIR ÇİÇEKLERİ SABAH SINIFIMIZ ÖĞRENCİLERİNİN YERLİ MALI VE TUTUM HAFTASI KAPSAMINDA HAZIRLAMIŞ OLDUĞU EĞLENCELİ ETKİNLİKLE BAŞBAŞA BIRAKIYORUZ.

Kas

24 - 26 kasım tarihleri arasında yapılan  eTwinning Temel Eğitim  Çalıştayı'nda okulumuzu Okuloncesi öğretmenimiz Filiz DERİN temsil etmiştir.Öğretmenimiz değerlendirmelerde en yüksek puanı alan 80 projeden biri olan "Fun Science Steam" isimli projesi ile "Well Being" isimli yeni projesinin tanıtımını yapmıştır.

Oldukça verimli geçen Temel Eğitim Çalıştayında   Stemden, FLC sınıfına, yapay zekadan, web2.0-3.0 araçlarına kadar pek çok konu ele alındı.Bu güzel, büyük ailenin bir parçası olmak, başarımızın  karşılığını almak bizleri çok mutlu etti. Ulusal Destek Servisi, öğretmenimiz Filiz DERİN' e ve tüm emeği geçenlere teşekkür  ederiz.

Kas

Okulumuzda yürütülen Keep Calm and Have Fun! Projesindeki ikinci blok işbirlikçi aktivitesi tamamlandı. Öğrenciler bir nesne, hayvan ya da bitkiyi düşünerek istedikleri bir form oluşturdular. Düşündükleri formu nasıl yaptıklarını anlattılar.

Ekm

18/10/2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA "GELİŞİM DÖNEMLERİ VE ÇOCUKLARIMIZ" KONULU SEMİNER DÜZENLENECEKTİR. TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Eyl

Keep Calm and Have Fun projemiz okulumuz öğretmenlerinden Filiz DERİN ve Canan DEMİREL tarafından yürütülmektedir.

Projede; dünya genelinden 7 ülkeden, 31 öğretmen bulunmaktadir.

Türkiye, İspanya, Bulgaristan, İtalya, Romanya, Polonya ve  Litvanya dan katılımcılar bulunmaktadır.

Ekim ayı itibariyle proje etkinlikleri uygulanmaya başlanacaktır.

Eyl

"Sakin Ol ve Eğlen" uluslararası ortaklı e-Twinning projesinin öğretmen tanıtımı okulumuz öğretmenlerinden Filiz DERİN ve Canan DEMİREL'in de katılımıyla gerçekleştirildi.

VELİ SEMİNERİ

Haz

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda yürüttüğümüz 'EmotionArt' ve 'Add Rhytm to Life' eTwinning projelerimiz Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Projelerde emeği geçen okulumuz öğretmenlerine, öğrencilerine ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

Heal With Tales - Masallarla Şifa eTwinning projemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği düzenledik.

May

Masallar Şifa projemizde 9 Mayıs eTwinning gününü kutladık.

May

Türkiye-Romanya ortaklı "Heal With Tales - Masallarla Şifa" eTwinning projesi başlamıştır. Türkiyeden 9 Romanyadan 2, Azerbaycandan 2 öğretmenin katılımı ile başlayan projeye okulumuz öğretmenlerinden Filiz DERİN üye olarak katılmıştır.

May

Fun Science STEAM projemizde 9 Mayıs eTwinning gününü kutladık. Her ortak bir parcayi öğrencileri ile tamamlayarak katkı sağladı. Okulda öğrencilerimize eTwinning günü anlatıldı ve bununla ilgili boyama ve pano hazırlama çalışmaları yapıldı.

May

Projemizde "23 Nisan Dünya Kitap Günü" için projede olan öğrenciler en sevdikleri kitapları seçtiler, sunumlarını yaparak kitaplarını tanıttılar.

Mrt

Fun Science STEAM projesinde Dünya su günü için resim yarışması düzenlendi. 6 farklı ülkeden katılımcıların aralarında bulunduğu yarışmada okulumuzdan 'Minik Kalpler' sınıfının resmi 1. seçilirken 'Arılar' sınıfının resmi 4. oldu. Yarışmaya emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Fun Science STEAM projemizde bulunan öğretmenler öğrencileri ile bir ağaç ve hayvan figürü seçip hazırladılar. Hazırlanan bu ürünlerle Orman haftası ortak ürün posterimizi hazırladık.