BURSA / YILDIRIM - Makbule-Atadan Anaokulu

Mrt

Time For Well Being projemizin Üçüncü Blok planının konusu sağlıklı yaşam, konu ile ilgili ortak ürün olarak sağlıklı meyve sebze poster çalışması yaptık. Tamamlanan posterle puzzle çalışması hazırlayarak öğrencilerimizin teknolojiyi verimli ve doğru kullanmaları için imkanlar olusturmaya çalıştık.

Mrt

Time For Well Being projemizin İkinci blok planında İşbirliği çalışması olarak empati etkinliğine yer verdik. Öğrencilerimize elleriniz olmasaydı nasıl resim yapardiniz dedik ve onlarda ellerini kullanmadan resim yapmaya çalıştılar. Yapılan bu çalışmalar e-dergi olarak hazırlandı.

Mrt

Time For Well Being Projemizin ikinci blok ortak etkinliği olarak Sevgi gününu ele aldık. Sevgi gününde ortak bir yapboz kalp çalışması yaptık. Projede bulunan öğrenciler birbirine kendi dillerinde sevgilerini ifade etti.

"ŞAN,ŞEREF,TARİH BİZİM,BİZİM ÇANAKKALE"

ÇANAKKALE ZAFERİMİZİN 109.YILI KUTLU OLSUN..

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ KAPSAMINDA OKULUMUZDA ORATORYO VE DRAMA GÖSTERİLERİ YAPILDI.ALLAH BU MİLLETE BİR DAHA İSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN...

Mrt

MÜBAREK RAMAZAN AYI'NIN GELİŞİNİ HACİVAT-KARAGÖZ KUKLA GÖSTERİSİYLE,SEMAZENLERİMİZLE KUTLADIK.

Şbt

ÖĞRETMENİMİZ FİLİZ DERİN "ULUSAL POLİTİKALARDAN YEREL STRATEJİLERE" EĞİTİM ÇALIŞTAYINDA OKULUMUZU TEMSİL ETTİ

Ock

Bireyin hayattaki hedeflerinin farkında olup olmadığını, potansiyelinin farkında olup olmadığını, diğer bireylerle ilişkisinin kalitesini ifade eden refahı kucaklayan projemizin çalışmaları tanıtım toplantımızla başlamıştır.  Projemiz Türkiye İtalya kuruculuğunda, 12 Ülke ve 38 öğretmen yer almaktadır. Projeyi okulumuz öğretmenlerinden Filiz Derin Proje Kurucusu, Emine Eren ve Nesrin Akbayrak  yürütmektedir.

Ock

Keep Calm and Have Fun Projemiz sona erdi. Projemiz yerel ulusal ve uluslararası basinda yer aldı. Emek veren Canan Demirel ve Filiz Derin öğretmenlerimize, öğrencilerine ve velilerimize teşekkür ederiz

Ock

Yürütmüş olduğumuz "Keep Calm and Have Fun" projemizin öğretmen ve öğrenci değerlendirme toplantıları yapıldı.

Ara

KIR ÇİÇEKLERİ ÖĞLE SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ YERLİ MALI VE TUTUM HAFTASI MÜNASEBETİ İLE OKULUMUZ İÇİN DOĞAL TAZE SIKILMIŞ PORTAKAL SUYU HAZIRLADILAR.

Ara

SİZLERİ, KIR ÇİÇEKLERİ SABAH SINIFIMIZ ÖĞRENCİLERİNİN YERLİ MALI VE TUTUM HAFTASI KAPSAMINDA HAZIRLAMIŞ OLDUĞU EĞLENCELİ ETKİNLİKLE BAŞBAŞA BIRAKIYORUZ.