BURSA / YILDIRIM - Makbule-Atadan Anaokulu

May

Okulumuz "Kırçiçekleri" öğle grubu ve Kelebekler" öğle grubu sınıflarımızın Mart ayında başlatmış oldukları "Fırçanın Dilinden Ressamlar" eTwinning projesi sekiz haftalık sürecini Nisan ayında tamamlamıştır.

May

Drama in my dreams/Düşlerimdeki drama final ürünü olan "Mutlu Bir Dünya Diliyorum" hikaye kitabı oluşturuldu.

"Add Rhythm to Life / Hayata Ritim Kat" projesi başlıyor.

'EmotionArd / Duygularla Sanat Projesi' başlıyor

Ekm

Ritmin Dünyası eTwinning projesi ekim ayının ilk haftasında Filiz DERİN (Bilginler Sabah), Rabia DURAN (Minik Kalpler Sabah) öğretmenlerimizin önderliğinde başlamıştır.

Nis

'Benimle oynar mısın?' eTwinning projemiz okulumuz öğretmenlerinden Filiz DERİN (Kır Çiçekleri Sınıfı), Rabia DURAN (Uğur Böcekleri Sınıfı), Meral GÜNEY (Arılar Sınıfı) önderliğinde velilerin katılımıyla evden devam ediyor. #EvdeKal dığımız bu süreçte, projemize maaile destek veren değerli velilerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

11.02.2019 tarihinde Okulumuzun bahçesinde düzenlenen “Sıfır Atık” projesi tanıtım programı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa SEVİNÇ,  Şube Müdürleri Sayın Selami ÇİÇEK, Sayın Cengiz AKBULUT ve Sayın Selim ATAY’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuzda düzenlenecek olan ´Bir Yaş Büyüyorum´ partisinde alınacak pastaların, çikolatalı mı yoksa meyveli mi olmalı kararını vermek için değerli çocuklarımızın seçimine başvurduk.